Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Tofu
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Juice
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Bær- og proteinpulver
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Frokost & aftensmad
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
OM OS
Om os
Vores mærkninger
FAQ
Cookies og GDPR
Nyhedsbrev
Kontakt
DK
SE
DK
NO
EN
DE
FI
Spicy linse-bowl
Hovedret
Serveringer: 4
Ingredienser
Fremgangsmåde
150 g røde splitlinser
1 glas pastasauce med chili (ca. 340 ml)
3-4 dl vand
Olivenolie
1 spsk. tamari eller soya
1 løg
2 fed hvidløg
2 stængler blegselleri
3 gulerødder
1 spsk. cajunmix
1 tsk. salt
Pynt
2 æg
1 avocado
Chiliflager
Sukkerærter
Spirer og/eller ærteskud
Håndfuld bredbladet persille
Salt og peber
Lidt olivenolie
Skyl linserne.
Hak løg og hvidløg og skær blegselleri i skiver.
Skræl gulerødderne og skær dem i tern.
Sautér det i olie på en stor varm pande.
Løgene skal blive klare, men ikke tage farve. Det tager ca. 4-5 min.
Tilsæt cajunmix og de røde splitlinser, vend rundt og tilsæt pastasaucen, og fyld glasset med vand, som også tilsættes.
Lad det simre ca. 20-25 min. til linserne er møre.
Tilsæt evt. lidt ekstra vand undervejs, alt efter hvor fast du ønsker retten.
Steg spejlæggene i rigeligt olie og tilbered grøntsagerne, som du ønsker at pynte retten af med.
Byg retten op med den lune linseret i bunden og pynt med spejlæg og grøntsager.
Pynt af med olie, chiliflager, salt og peber. Retten kan enten laves i et stort fad eller portionanrettes.
Ingredienser
150 g røde splitlinser
1 glas pastasauce med chili (ca. 340 ml)
3-4 dl vand
Olivenolie
1 spsk. tamari eller soya
1 løg
2 fed hvidløg
2 stængler blegselleri
3 gulerødder
1 spsk. cajunmix
1 tsk. salt
Pynt
2 æg
1 avocado
Chiliflager
Sukkerærter
Spirer og/eller ærteskud
Håndfuld bredbladet persille
Salt og peber
Lidt olivenolie
Fremgangsmåde
Skyl linserne.
Hak løg og hvidløg og skær blegselleri i skiver.
Skræl gulerødderne og skær dem i tern.
Sautér det i olie på en stor varm pande.
Løgene skal blive klare, men ikke tage farve. Det tager ca. 4-5 min.
Tilsæt cajunmix og de røde splitlinser, vend rundt og tilsæt pastasaucen, og fyld glasset med vand, som også tilsættes.
Lad det simre ca. 20-25 min. til linserne er møre.
Tilsæt evt. lidt ekstra vand undervejs, alt efter hvor fast du ønsker retten.
Steg spejlæggene i rigeligt olie og tilbered grøntsagerne, som du ønsker at pynte retten af med.
Byg retten op med den lune linseret i bunden og pynt med spejlæg og grøntsager.
Pynt af med olie, chiliflager, salt og peber. Retten kan enten laves i et stort fad eller portionanrettes.
Lignende opskrifter
Tofu & grøntsagsspyd
Tofu i ingefær med salat og kokosris
Røde linsewraps med falafel
Belugalinsesalat med søde gulerødder og yoghurtsauce
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent