Her er et rigtig godt tip, hvis du vil lave en meget enkel, superlækker og lidt sundere snack. Frosne bananer dyppet i peanut butter, smeltet chokolade og ristede nødder. Mums!
2 bananer
1 spsk kokosolie
½ glas peanut butter smooth (eller mandelsmør)
200 g mørk chokolade
1 dl ristede let saltede peanuts (eller andre ristede nødder eller frø), finhakket
Tilbehør
4 ispinde
Skræl og halver bananerne, læg i ispinde og læg dem i fryseren i et par timer eller natten over.
Kog vand i en lille gryde og læg en skål over. Hæld kokosolie i, lad den smelte, og hæld derefter peanut butter i og rør. (Vi gør dette for at give peanut butteren en løsere konsistens, så det er lettere at dyppe bananerne. Peanut butteren størkner også hurtigere omkring bananen.) Sæt skålen til side.
Sæt endnu en skål tilbage over det kogende vand, og del chokoladen i stykker og hæld i skålen. Rør indtil den er smeltet og hæld derefter i et glas (for at gøre det lettere at dyppe).
Tag bananerne ud af fryseren og dyp dem først i jordnøddesmør, lad dem sætte sig i et par minutter, og dyp dem derefter i den smeltede chokolade, og vend dem derefter direkte til de hakkede nødder. Spis med det samme, eller læg det tilbage i fryseren, og tag dem ud som en hurtig snack.
Ingredienser
2 bananer
1 spsk kokosolie
½ glas peanut butter smooth (eller mandelsmør)
200 g mørk chokolade
1 dl ristede let saltede peanuts (eller andre ristede nødder eller frø), finhakket
Tilbehør
4 ispinde
Fremgangsmåde
Skræl og halver bananerne, læg i ispinde og læg dem i fryseren i et par timer eller natten over.
Kog vand i en lille gryde og læg en skål over. Hæld kokosolie i, lad den smelte, og hæld derefter peanut butter i og rør. (Vi gør dette for at give peanut butteren en løsere konsistens, så det er lettere at dyppe bananerne. Peanut butteren størkner også hurtigere omkring bananen.) Sæt skålen til side.
Sæt endnu en skål tilbage over det kogende vand, og del chokoladen i stykker og hæld i skålen. Rør indtil den er smeltet og hæld derefter i et glas (for at gøre det lettere at dyppe).
Tag bananerne ud af fryseren og dyp dem først i jordnøddesmør, lad dem sætte sig i et par minutter, og dyp dem derefter i den smeltede chokolade, og vend dem derefter direkte til de hakkede nødder. Spis med det samme, eller læg det tilbage i fryseren, og tag dem ud som en hurtig snack.