Du har kun brug for fire ingredienser til at lave n rigtig god og lidt sundere variant af chokoladebarer med kokosfyld. Så lækkert!
3 spsk Urtekram kokosolie
2 spsk Urtekram ahornsirup
5 dl Urtekram kokosflager
200 g mørk chokolade (vælg vegansk chokolade til veganske barer)
Rør kokosolie og ahornsirup sammen i en gryde ved lav / medium varme. Hæld kokosflagerne i og rør i et par minutter, så alt er dækket af den varme olie. Beklæd en lille bageform eller brødform i bagepapir, og tryk kokosmassen ind i den. Brug en ske eller en spatel til at presse alt ned jævnt og kompakt. Sæt i fryseren, og lad den sætte sig. Smelt chokoladen i et vandbad. Tag kokoskagerne ud og skær dem i stænger (hvis de smuldrer, skal du bare lade dem sætte sig længere i fryseren). Vend dem i chokoladen og drys lidt ekstra kokos på toppen. Lad dem sidde på et rist eller bagepapir og opbevares i fryseren.
Ingredienser
3 spsk Urtekram kokosolie
2 spsk Urtekram ahornsirup
5 dl Urtekram kokosflager
200 g mørk chokolade (vælg vegansk chokolade til veganske barer)
Fremgangsmåde
Rør kokosolie og ahornsirup sammen i en gryde ved lav / medium varme. Hæld kokosflagerne i og rør i et par minutter, så alt er dækket af den varme olie. Beklæd en lille bageform eller brødform i bagepapir, og tryk kokosmassen ind i den. Brug en ske eller en spatel til at presse alt ned jævnt og kompakt. Sæt i fryseren, og lad den sætte sig. Smelt chokoladen i et vandbad. Tag kokoskagerne ud og skær dem i stænger (hvis de smuldrer, skal du bare lade dem sætte sig længere i fryseren). Vend dem i chokoladen og drys lidt ekstra kokos på toppen. Lad dem sidde på et rist eller bagepapir og opbevares i fryseren.