Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Tofu
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Juice
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Bær- og proteinpulver
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Frokost & aftensmad
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
OM OS
Om os
Vores mærkninger
FAQ
Cookies og GDPR
Nyhedsbrev
Kontakt
DK
SE
DK
NO
EN
DE
FI
Bønneblanding med Tahini
Tilbehør
20 min
Serveringer: 4
Forkæl dig selv med en simpel fejl, her med en cremet tahini sauce
Ingredienser
Fremgangsmåde
800 g små hvide bønner
1 dl Urtekram Tahin med salt
1 dl Urtekram olivenolie ekstra jomfru
4 fede hvidløg
2 dl vand
1 stk citron
Salt og peber
Top med mere olie, hakket tomat, mynte og løg eller hvad der nu er tilgængeligt derhjemme.
Åbn bønneglassene og skyl bønnerne af.
Mos ca. 75% af bønnerne med en gaffel.
Tilsæt 1 kop vand.
Kom tahini, saft fra en citron og presset hvidløg i en stor skål, pisk sammen, indtil saucen bliver hvid og cremet.
Bland bønnerne i tahini sauce, dryp med mere olie, top med hakkede tomater, løg og mynte.
Smag til med salt og peber.
Ingredienser
800 g små hvide bønner
1 dl Urtekram Tahin med salt
1 dl Urtekram olivenolie ekstra jomfru
4 fede hvidløg
2 dl vand
1 stk citron
Salt og peber
Top med mere olie, hakket tomat, mynte og løg eller hvad der nu er tilgængeligt derhjemme.
Fremgangsmåde
Åbn bønneglassene og skyl bønnerne af.
Mos ca. 75% af bønnerne med en gaffel.
Tilsæt 1 kop vand.
Kom tahini, saft fra en citron og presset hvidløg i en stor skål, pisk sammen, indtil saucen bliver hvid og cremet.
Bland bønnerne i tahini sauce, dryp med mere olie, top med hakkede tomater, løg og mynte.
Smag til med salt og peber.
Lignende opskrifter
Artiskok blanding
Saftig tomatsalsa
Rødbedehummus
Hummus
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent