Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Tofu
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Juice
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Bær- og proteinpulver
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Frokost & aftensmad
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
OM OS
Om os
Vores mærkninger
FAQ
Cookies og GDPR
Nyhedsbrev
Kontakt
DK
SE
DK
NO
EN
DE
FI
Artiskok blanding
Tilbehør
20 min
Serveringer: 4
En favorit dip med en smag af kraftig Dijon sennep
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 spsk Urtekram Dijon sennep
2 spsk Urtkekram olivenolie ekstra jomfru
1 dåse artiskokhjerter
3 dl Urtekram mayonnaise
20 g pinjekerner
2 selleri stilke
1 sølvløg
20 g persilleblade
Salt og peber
Ev. Chiliflager til servering
Skyl artiskokhjerter af og hak i små stykker.
Finhak stilken selleri og løg, læg i en skål.
Bland dijonsennep, mayonnaise og olie i. Smag til med salt og peber.
Rist pinjekerner i en varm pande.
Hak persille.
Dekorer rodet og afslut med at ringe lidt ekstra olivenolie over.
Ingredienser
1 spsk Urtekram Dijon sennep
2 spsk Urtkekram olivenolie ekstra jomfru
1 dåse artiskokhjerter
3 dl Urtekram mayonnaise
20 g pinjekerner
2 selleri stilke
1 sølvløg
20 g persilleblade
Salt og peber
Ev. Chiliflager til servering
Fremgangsmåde
Skyl artiskokhjerter af og hak i små stykker.
Finhak stilken selleri og løg, læg i en skål.
Bland dijonsennep, mayonnaise og olie i. Smag til med salt og peber.
Rist pinjekerner i en varm pande.
Hak persille.
Dekorer rodet og afslut med at ringe lidt ekstra olivenolie over.
Lignende opskrifter
Bønneblanding med Tahini
Saftig tomatsalsa
Rødbedehummus
Hummus
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent