Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Tofu
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Juice
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Bær- og proteinpulver
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Frokost & aftensmad
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
OM OS
Om os
Vores mærkninger
FAQ
Cookies og GDPR
Nyhedsbrev
Kontakt
DK
SE
DK
NO
EN
DE
FI
Vegetarisk paella
Hovedret
Serveringer: 4
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 dl røde ris
2 dl sorte ris
1 dl brune ris
1 løg
2 fed hvidløg
3 spsk. olivenolie
250 g champignon
2 dl hvidvin
300 ml grøntsags bouillon
2 stk. peberfrugt
1 bdt. bredbladet persille
1 glas ovnbagte tomater* drænede.
1 tsk. salt
2 tsk. gurkemeje
2 tsk. ingefær
1 tsk. stærk paprika
1 tsk. hvidløgsgranulat
1 tsk. knust spidskommen
Salt
Små spæde gulerødder
Friske krydderurter
Citron
Kog risene efter anvisningen på posen.
Skær løg, hvidløg i mindre tern.
Skær peberfrugt i tern og champignon i kvarte.
Hak persillen groft.
Opvarm en pande eller en sauterpande til middelvarme med olivenolien.
Sauter løg, hvidløg og champignon.
Når væsken fra champignonerne er fordampet tilsættes peberfrugt.
Lad det hele sautere i 5-8 minutter.
Tilsæt herefter bouillon og hvidvin.
Tilsæt persille, ovnbagte tomater og krydderierne på panden.
Skru nu op på fuld blus og lad bouillonen og vinen koge ind til du har en passende mængde sovs i panden, det tager ca. 8-10 minutter.
Bland nu ris og grøntsager sammen.
Anret med friske krydderurter på toppen, frisk citron og evt. nye spæde gulerødder.
Smag til med salt.
Ingredienser
1 dl røde ris
2 dl sorte ris
1 dl brune ris
1 løg
2 fed hvidløg
3 spsk. olivenolie
250 g champignon
2 dl hvidvin
300 ml grøntsags bouillon
2 stk. peberfrugt
1 bdt. bredbladet persille
1 glas ovnbagte tomater* drænede.
1 tsk. salt
2 tsk. gurkemeje
2 tsk. ingefær
1 tsk. stærk paprika
1 tsk. hvidløgsgranulat
1 tsk. knust spidskommen
Salt
Små spæde gulerødder
Friske krydderurter
Citron
Fremgangsmåde
Kog risene efter anvisningen på posen.
Skær løg, hvidløg i mindre tern.
Skær peberfrugt i tern og champignon i kvarte.
Hak persillen groft.
Opvarm en pande eller en sauterpande til middelvarme med olivenolien.
Sauter løg, hvidløg og champignon.
Når væsken fra champignonerne er fordampet tilsættes peberfrugt.
Lad det hele sautere i 5-8 minutter.
Tilsæt herefter bouillon og hvidvin.
Tilsæt persille, ovnbagte tomater og krydderierne på panden.
Skru nu op på fuld blus og lad bouillonen og vinen koge ind til du har en passende mængde sovs i panden, det tager ca. 8-10 minutter.
Bland nu ris og grøntsager sammen.
Anret med friske krydderurter på toppen, frisk citron og evt. nye spæde gulerødder.
Smag til med salt.
Lignende opskrifter
Kyllingegryde med broccoli og kokosmælk
Tagliatelle med tomat og hviløgs malede grøntsager
Vego Fried Rice
Belugabolognese med spaghetti
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent