Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Tofu
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Juice
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Bær- og proteinpulver
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Frokost & aftensmad
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
OM OS
Om os
Vores mærkninger
FAQ
Cookies og GDPR
Nyhedsbrev
Kontakt
DK
SE
DK
NO
EN
DE
FI
Svamperisotto
Hovedret
Serveringer: 4
Ingredienser
Fremgangsmåde
200 g risotto ris
2 stk. skalotteløg
2 fed hvidløg
1/2 stk. fennikel
2 dl hvidvin
5 dl grøntsagsbouillon
60 g revet parmesanost
60 g smør
2 spsk. olivenolie
250 g svampe (5 spsk. olie)
Frisk basilikum
Parmesanost
Pil og hak løget og fennikel.
Tag en gryde eller satuerpande og steg blandingen i olie ved middelvarme indtil de er klare og glasagtige at se på.
Tilsæt risene, og rist dem af under omrøring, indtil risene begynder at blive klare.
Hæld vin ved, og rør, til risene har opsuget væden.
Tilsæt bouillonen lidt ad gangen – tilsæt mere, når den forrige portion næsten er helt opsuget af risene.
Steg svampene ved høj varme i smør eller olie på en anden pande.
Rør smør og parmesan i den færdigkogte risotto. Smag evt. til med salt og peber.
Tilsæt svampene og server toppet med frisk basilikum og lidt revet parmesan
Ingredienser
200 g risotto ris
2 stk. skalotteløg
2 fed hvidløg
1/2 stk. fennikel
2 dl hvidvin
5 dl grøntsagsbouillon
60 g revet parmesanost
60 g smør
2 spsk. olivenolie
250 g svampe (5 spsk. olie)
Frisk basilikum
Parmesanost
Fremgangsmåde
Pil og hak løget og fennikel.
Tag en gryde eller satuerpande og steg blandingen i olie ved middelvarme indtil de er klare og glasagtige at se på.
Tilsæt risene, og rist dem af under omrøring, indtil risene begynder at blive klare.
Hæld vin ved, og rør, til risene har opsuget væden.
Tilsæt bouillonen lidt ad gangen – tilsæt mere, når den forrige portion næsten er helt opsuget af risene.
Steg svampene ved høj varme i smør eller olie på en anden pande.
Rør smør og parmesan i den færdigkogte risotto. Smag evt. til med salt og peber.
Tilsæt svampene og server toppet med frisk basilikum og lidt revet parmesan
Lignende opskrifter
Kyllingegryde med broccoli og kokosmælk
Tagliatelle med tomat og hviløgs malede grøntsager
Vego Fried Rice
Belugabolognese med spaghetti
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent