Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Tofu
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Juice
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Bær- og proteinpulver
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Frokost & aftensmad
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
OM OS
Om os
Vores mærkninger
FAQ
Cookies og GDPR
Nyhedsbrev
Kontakt
DK
SE
DK
NO
EN
DE
FI
Lasagne med græskar
Hovedret
Serveringer: 4
Ingredienser
Fremgangsmåde
250 lasagneplader, fuldkorns
1 kg græskar eller søde kartofler
200g revet parmigiano reggiano (Parmesan ost)
2 spsk. hvidvinseddike
½ tsk. muskatnød, revet
40 g smør
2 spsk. Olivenolie
30g sigtet speltmel
½ glas mælk fx sojamælk med calcium
Havsalt og friskkværnet peber
Evt. speltrasp, eller anden rasp
Søde kartofler skræl de søde kartofler, og skær dem i tern, bag ca. 30 min. ved 200 oC.
Mos dem de bagte kartofler og smag til med hvidvinseddike.
Smelt ca. 20g smør og tilsæt melet og tilsæt langsomt mælken, pisk grundigt, for at undgå klumper.
Lad det simre 5 min tilsæt derefter den orange creme, muskatnød, salt og peber.
Læg lasagnepladerne i letsaltet vand i ca. 1 minut, ikke alle sammen.
Smør et fad med olivenolie og byg lasagnen med min. 4-5 lag af lasagne og creme, og parmigiano reggiano.
Tilsæt små stykker smør og drys med rasp på sidste lag
Bag lasagnen I ovnen ved 180° i 40 min. og ’grill’ til sidst 5 min. for at få en sprød overflade.
Server med en grøn salat.
Ingredienser
250 lasagneplader, fuldkorns
1 kg græskar eller søde kartofler
200g revet parmigiano reggiano (Parmesan ost)
2 spsk. hvidvinseddike
½ tsk. muskatnød, revet
40 g smør
2 spsk. Olivenolie
30g sigtet speltmel
½ glas mælk fx sojamælk med calcium
Havsalt og friskkværnet peber
Evt. speltrasp, eller anden rasp
Fremgangsmåde
Søde kartofler skræl de søde kartofler, og skær dem i tern, bag ca. 30 min. ved 200 oC.
Mos dem de bagte kartofler og smag til med hvidvinseddike.
Smelt ca. 20g smør og tilsæt melet og tilsæt langsomt mælken, pisk grundigt, for at undgå klumper.
Lad det simre 5 min tilsæt derefter den orange creme, muskatnød, salt og peber.
Læg lasagnepladerne i letsaltet vand i ca. 1 minut, ikke alle sammen.
Smør et fad med olivenolie og byg lasagnen med min. 4-5 lag af lasagne og creme, og parmigiano reggiano.
Tilsæt små stykker smør og drys med rasp på sidste lag
Bag lasagnen I ovnen ved 180° i 40 min. og ’grill’ til sidst 5 min. for at få en sprød overflade.
Server med en grøn salat.
Lignende opskrifter
Kyllingegryde med broccoli og kokosmælk
Tagliatelle med tomat og hviløgs malede grøntsager
Vego Fried Rice
Belugabolognese med spaghetti
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent