Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Tofu
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Juice
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Bær- og proteinpulver
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Frokost & aftensmad
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
OM OS
Om os
Vores mærkninger
FAQ
Cookies og GDPR
Nyhedsbrev
Kontakt
DK
SE
DK
NO
EN
DE
FI
Glutenfri fusilli pastasalat
Hovedret
Serveringer: 4
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 pose glutenfri fusilli
8 skiver parmaskinke
180 g. friske eller frosne ærter
Friske ærteskud til pynt.
Dressing
500 g. cremefraiche 18%
1 tsk. salt
1 spsk. karry
2 tsk. tørret basilikum
1 tsk. tørret mynte
½ citron, saft herfra
Kog pastaen som anvist på posen.
Steg parmaskinken på panden, til det er sprødt.
Bælg ærterne, eller overhæld de frosne med kogende vand.
Lav dressingen.
Bland alle ingredienserne sammen.
Anret 4 tallerkener som vist på billedet.
Pynt af med friske ærteskud.
Ingredienser
1 pose glutenfri fusilli
8 skiver parmaskinke
180 g. friske eller frosne ærter
Friske ærteskud til pynt.
Dressing
500 g. cremefraiche 18%
1 tsk. salt
1 spsk. karry
2 tsk. tørret basilikum
1 tsk. tørret mynte
½ citron, saft herfra
Fremgangsmåde
Kog pastaen som anvist på posen.
Steg parmaskinken på panden, til det er sprødt.
Bælg ærterne, eller overhæld de frosne med kogende vand.
Lav dressingen.
Bland alle ingredienserne sammen.
Anret 4 tallerkener som vist på billedet.
Pynt af med friske ærteskud.
Lignende opskrifter
Kyllingegryde med broccoli og kokosmælk
Tagliatelle med tomat og hviløgs malede grøntsager
Vego Fried Rice
Belugabolognese med spaghetti
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent