Balinesisk rissalat

Frokost & Aftensmad
30 min
Serveringer:
Af

Ingredienser

50 g økologisk brune ris
50 g økologisk vilde ris
50 g økologisk speltkorn

Grøntsagsmix til stegepanden

1 håndfuld økologisk cashewnødder
1 orange økologisk peberfrugt
1 økologisk rødløg
1 økologisk gulerod
10 økologiske cherrytomater
1 stor fennikel
1 økologisk æble
1 kop friskhakket økologisk koriander
1 kop friskhakket økologisk dild
1 tsk økologisk kryddersalt
1 tsk økologisk krydderpeber
Økologisk olie til stegning

Friske grøntsager

1 økologisk agurk
1 økologisk gulerod
2 store håndfulde blandede økologiske Saladblade
5 tørrede økologiske abrikoser
Økologisk dild til pynt

Fremgangsmåde

Kog ris og speltkorn i hver deres kasserolle efter anvisningen på pakkerne.
Skyl dem og hæld dem over i en skål.
Rens og snit alle grøntsagerne, der skal steges, fint eller riv dem på et groft rivejern.
Svits dem i olie på en pande ved høj varme i ca. 5-6 minutter, under omrøring.
Tilsæt ris og speltkorn, steg videre ca. 5 minutter under omrøring.
Skær agurken og den skrællede gulerod i fine stykker eller riv dem fint.
Skær abrikoserne i mindre tern.
Bland ris og korn med grøntsagsmixet fra panden samt de friske grøntsager. 
Server rissalaten med en kvist dild på toppen.

Lignende opskrifter