Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Tofu
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Juice
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Bær- og proteinpulver
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Frokost & aftensmad
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
OM OS
Om os
Vores mærkninger
FAQ
Cookies og GDPR
Nyhedsbrev
Kontakt
DK
SE
DK
NO
EN
DE
FI
Balinesisk rissalat
Frokost & Aftensmad
30 min
Serveringer:
Af
Lene Hansson
Ingredienser
Fremgangsmåde
50 g økologisk brune ris
50 g økologisk vilde ris
50 g økologisk speltkorn
Grøntsagsmix til stegepanden
1 håndfuld økologisk cashewnødder
1 orange økologisk peberfrugt
1 økologisk rødløg
1 økologisk gulerod
10 økologiske cherrytomater
1 stor fennikel
1 økologisk æble
1 kop friskhakket økologisk koriander
1 kop friskhakket økologisk dild
1 tsk økologisk kryddersalt
1 tsk økologisk krydderpeber
Økologisk olie til stegning
Friske grøntsager
1 økologisk agurk
1 økologisk gulerod
2 store håndfulde blandede økologiske Saladblade
5 tørrede økologiske abrikoser
Økologisk dild til pynt
Kog ris og speltkorn i hver deres kasserolle efter anvisningen på pakkerne.
Skyl dem og hæld dem over i en skål.
Rens og snit alle grøntsagerne, der skal steges, fint eller riv dem på et groft rivejern.
Svits dem i olie på en pande ved høj varme i ca. 5-6 minutter, under omrøring.
Tilsæt ris og speltkorn, steg videre ca. 5 minutter under omrøring.
Skær agurken og den skrællede gulerod i fine stykker eller riv dem fint.
Skær abrikoserne i mindre tern.
Bland ris og korn med grøntsagsmixet fra panden samt de friske grøntsager.
Server rissalaten med en kvist dild på toppen.
Ingredienser
50 g økologisk brune ris
50 g økologisk vilde ris
50 g økologisk speltkorn
Grøntsagsmix til stegepanden
1 håndfuld økologisk cashewnødder
1 orange økologisk peberfrugt
1 økologisk rødløg
1 økologisk gulerod
10 økologiske cherrytomater
1 stor fennikel
1 økologisk æble
1 kop friskhakket økologisk koriander
1 kop friskhakket økologisk dild
1 tsk økologisk kryddersalt
1 tsk økologisk krydderpeber
Økologisk olie til stegning
Friske grøntsager
1 økologisk agurk
1 økologisk gulerod
2 store håndfulde blandede økologiske Saladblade
5 tørrede økologiske abrikoser
Økologisk dild til pynt
Fremgangsmåde
Kog ris og speltkorn i hver deres kasserolle efter anvisningen på pakkerne.
Skyl dem og hæld dem over i en skål.
Rens og snit alle grøntsagerne, der skal steges, fint eller riv dem på et groft rivejern.
Svits dem i olie på en pande ved høj varme i ca. 5-6 minutter, under omrøring.
Tilsæt ris og speltkorn, steg videre ca. 5 minutter under omrøring.
Skær agurken og den skrællede gulerod i fine stykker eller riv dem fint.
Skær abrikoserne i mindre tern.
Bland ris og korn med grøntsagsmixet fra panden samt de friske grøntsager.
Server rissalaten med en kvist dild på toppen.
Lignende opskrifter
Kyllingegryde med broccoli og kokosmælk
Tagliatelle med tomat og hviløgs malede grøntsager
Vego Fried Rice
Belugabolognese med spaghetti
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent