Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Tofu
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Juice
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Bær- og proteinpulver
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Frokost & aftensmad
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
OM OS
Om os
Vores mærkninger
FAQ
Cookies og GDPR
Nyhedsbrev
Kontakt
DK
SE
DK
NO
EN
DE
FI
Tofu & grøntsagsspyd
Hovedret
20 min
Serveringer: 4
Enkle og velsmagende spyd, der børstes med en velsmagende pestoolie.
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 dl Urtekram Basil Pesto
1 dl Urtekram olivenolie ekstra jomfru
1 pkt Urtekram Tofu
2 stk gul peber
1 courgette
5 stk svampe
1 stk citron
Salt og peber
Skær courgette, champignon, tofu og paprika i tynde skiver.
Tråd på spyd med så mange lag som muligt.
Grill i lang tid, indtil grøntsagerne er bløde og kanterne godt grillet.
Riv citronskal og pres saften ud af citronen.
Bland med pesto og olivenolie.
Smag til med salt og peber.
Pensl olien på de friskgrillede spyd.
Ingredienser
1 dl Urtekram Basil Pesto
1 dl Urtekram olivenolie ekstra jomfru
1 pkt Urtekram Tofu
2 stk gul peber
1 courgette
5 stk svampe
1 stk citron
Salt og peber
Fremgangsmåde
Skær courgette, champignon, tofu og paprika i tynde skiver.
Tråd på spyd med så mange lag som muligt.
Grill i lang tid, indtil grøntsagerne er bløde og kanterne godt grillet.
Riv citronskal og pres saften ud af citronen.
Bland med pesto og olivenolie.
Smag til med salt og peber.
Pensl olien på de friskgrillede spyd.
Lignende opskrifter
Vego Fried Rice
Belugabolognese med spaghetti
Kyllingegryde med broccoli og kokosmælk
Rød vego-linsgryde
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent