Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Tofu
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Juice
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Bær- og proteinpulver
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Frokost & aftensmad
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
OM OS
Om os
Vores mærkninger
FAQ
Cookies og GDPR
Nyhedsbrev
Kontakt
DK
SE
DK
NO
EN
DE
FI
Tacos med tofu
Frokost & Aftensmad
30 min
Serveringer: 4
Sprødstegt tofu passer perfekt i tacos med cremet guacamole og tomatsalsa.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Tomatsalsa
1 rødløg
2 tomater
2 forårsløg
½ bundt koriander
1 dl majs
1 spsk sweet chilisauce
Guacamole
2 modne avokadoer
½ rødløg
2 fed hvidløg, finthakket
2 spsk hakket koriander
Lidt citronsaft
Salt og peber
Chilistegte kikærter
2 dl Urtekram kikærter
2 spsk Urtekram olivenolie
1 fed hvidløg, finthakket
½ tsk Urtekram chilipulver
Tofu
1 pakke Urtekram tofu natural
2 spsk Urtekram olivenolie
Tilbehør
Blandet salat
Radiser, skåret i skiver
Agurk i tern
Syltede rødløg
Koriander
Kinaradiser eller bolsjebeder, skåret i skiver
Hampefrø
Lime
Tomatsalsa
Hak løgene og skær tomaterne i skiver.
Skær forårsløg i skiver og hak koriander.
Bland alle ingredienserne i en skål.
Guacamole
Mos avokadoerne i en skål og hak løgene.
Bland alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.
Chilistegte kikærter
Steg kikærterne i olivenolie på medium varme.
Tilføj hvidløg til sidst og kom chilipulver over kikærterne.
Tofu
Klem let vand ud af tofuen med køkkenrulle.
Skær tofuen i strimler og steg, til den får en gyldenbrun farve.
Drys med salt og peber.
Varm tortilla wraps til tacos på en pande.
Læg på en tallerken og kom salat, kikærter, tomatsalsa og guacamole i dine små tacos.
Servér med radiser, agurk, syltede rødløg og kinaradiser.
Top med hamperfrø og lime.
Ingredienser
Tomatsalsa
1 rødløg
2 tomater
2 forårsløg
½ bundt koriander
1 dl majs
1 spsk sweet chilisauce
Guacamole
2 modne avokadoer
½ rødløg
2 fed hvidløg, finthakket
2 spsk hakket koriander
Lidt citronsaft
Salt og peber
Chilistegte kikærter
2 dl Urtekram kikærter
2 spsk Urtekram olivenolie
1 fed hvidløg, finthakket
½ tsk Urtekram chilipulver
Tofu
1 pakke Urtekram tofu natural
2 spsk Urtekram olivenolie
Tilbehør
Blandet salat
Radiser, skåret i skiver
Agurk i tern
Syltede rødløg
Koriander
Kinaradiser eller bolsjebeder, skåret i skiver
Hampefrø
Lime
Fremgangsmåde
Tomatsalsa
Hak løgene og skær tomaterne i skiver.
Skær forårsløg i skiver og hak koriander.
Bland alle ingredienserne i en skål.
Guacamole
Mos avokadoerne i en skål og hak løgene.
Bland alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.
Chilistegte kikærter
Steg kikærterne i olivenolie på medium varme.
Tilføj hvidløg til sidst og kom chilipulver over kikærterne.
Tofu
Klem let vand ud af tofuen med køkkenrulle.
Skær tofuen i strimler og steg, til den får en gyldenbrun farve.
Drys med salt og peber.
Varm tortilla wraps til tacos på en pande.
Læg på en tallerken og kom salat, kikærter, tomatsalsa og guacamole i dine små tacos.
Servér med radiser, agurk, syltede rødløg og kinaradiser.
Top med hamperfrø og lime.
Lignende produkter
Kikærter
400 g
Hampefrø
160 g
Olivenolie ekstra jomfru
1000 ml
Chiliflager
23 g
Lignende opskrifter
Vego Fried Rice
Belugabolognese med spaghetti
Kyllingegryde med broccoli og kokosmælk
Rød vego-linsgryde
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent