Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Tofu
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Juice
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Bær- og proteinpulver
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Frokost & aftensmad
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
OM OS
Om os
Vores mærkninger
FAQ
Cookies og GDPR
Nyhedsbrev
Kontakt
DK
SE
DK
NO
EN
DE
FI
Libanesiske fladbrød med squashdeller
Hovedret
Serveringer:
Ingredienser
Fremgangsmåde
Fladbrød, 10-12 stk
25 g gær
3 dl vand
1½ tsk. salt
1 spsk. olivenolie
150 g durummel
225 g sigtet speltmel
Squashdeller, 12-14 stk.
500 g revet squash
1 løg
2 fed. hvidløg
½ spsk. salt
½ dl sigtet speltmel
3 dl rasp
2 æg
1 tsk. chiliflager
½ tsk. muskatnød
Frisk timian
Kokosolie til stegning
Opløs gær, vand og salt i en skål.
Tilsæt olivenolie og rør igen.
Sigt durummel og speltmel ned i skålen under omrøring.
Ælt dejen godt igennem i 3-5 minutter, dette gøres nemmest på en røremaskine.
Kom dejen ud på et meldrysset bord og ælt den igennem med dine hænders varme.
Lad dejen hæve under et klæde i 40 minutter.
Imens dejen hæver, laves farsen til squashdellerne.
Riv squash på den grove side af rivejernet.
Hak løg og hvidløg groft.
Kom squash, løg og hvidløg op i en skål og tilsæt de resterende ingredienser.
Dette røres til en våd fars. Hvis du synes, at dejen er for våd, tilsættes en smule mere mel.
Opvarm en pande med lidt kokosolie til middelvarme og steg frikadellerne.
Lad dem få god stegeskorpe inden de vendes.
Squashdellerne kan holdes lune inde i ovnen.
Form små fladbrød og lad dem hæve yderligere 30 minutter under et klæde.
Opvarm en pande til middelvarme uden fedtstof.
Lad panden blive godt varm og bag derefter brødene til de bliver gyldne på hver side.
Ingredienser
Fladbrød, 10-12 stk
25 g gær
3 dl vand
1½ tsk. salt
1 spsk. olivenolie
150 g durummel
225 g sigtet speltmel
Squashdeller, 12-14 stk.
500 g revet squash
1 løg
2 fed. hvidløg
½ spsk. salt
½ dl sigtet speltmel
3 dl rasp
2 æg
1 tsk. chiliflager
½ tsk. muskatnød
Frisk timian
Kokosolie til stegning
Fremgangsmåde
Opløs gær, vand og salt i en skål.
Tilsæt olivenolie og rør igen.
Sigt durummel og speltmel ned i skålen under omrøring.
Ælt dejen godt igennem i 3-5 minutter, dette gøres nemmest på en røremaskine.
Kom dejen ud på et meldrysset bord og ælt den igennem med dine hænders varme.
Lad dejen hæve under et klæde i 40 minutter.
Imens dejen hæver, laves farsen til squashdellerne.
Riv squash på den grove side af rivejernet.
Hak løg og hvidløg groft.
Kom squash, løg og hvidløg op i en skål og tilsæt de resterende ingredienser.
Dette røres til en våd fars. Hvis du synes, at dejen er for våd, tilsættes en smule mere mel.
Opvarm en pande med lidt kokosolie til middelvarme og steg frikadellerne.
Lad dem få god stegeskorpe inden de vendes.
Squashdellerne kan holdes lune inde i ovnen.
Form små fladbrød og lad dem hæve yderligere 30 minutter under et klæde.
Opvarm en pande til middelvarme uden fedtstof.
Lad panden blive godt varm og bag derefter brødene til de bliver gyldne på hver side.
Lignende opskrifter
Vego Fried Rice
Belugabolognese med spaghetti
Kyllingegryde med broccoli og kokosmælk
Rød vego-linsgryde
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent