Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Tofu
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Juice
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Bær- og proteinpulver
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Frokost & aftensmad
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
OM OS
Om os
Vores mærkninger
FAQ
Cookies og GDPR
Nyhedsbrev
Kontakt
DK
SE
DK
NO
EN
DE
FI
Belugabolognese med spaghetti
Hovedret
Serveringer: 6
Ingredienser
Fremgangsmåde
480 gram Urtekram spaghetti
2 dl Urtekram sorte belugalinser
1 1/2 gulerod
1 gult løg
2 fed hvidløg
3 spsk Urtekram olivenolie ekstra jomfru
3 spsk Urtekram tomat puree
400 g Urtekram hakkede tomater
1/2 tsk Urtekram sambal oelek
2 1/2 kopper vand
1 Urterkam umami bouillonterning
1 tsk honning
3 spsk hvid balsamicoeddike
Salt og peber
2-3 dl creme fraiche
Dekoration
Friske basilikumblade og 1 kop groft revet parmesan
Tilsæt beluga linser, tomatpuré, knuste tomater, sambal oelek, vand, bouillonterning, honning og hvid balsamico.
Lad det simre i cirka 25 minutter, indtil linserne har en god konsistens.
Hvis du vil have en løsere konsistens, skal du blande saucen glat og tilsætte vand.
Bland bolognese med creme fraiche.
Smag til med salt, peber og frisk oregano.
Kog spaghettien i henhold til instruktionerne på pakken
Servering
Server bolognese med friskkogt spaghetti, parmesan i skiver og en klat ketchup
Ingredienser
480 gram Urtekram spaghetti
2 dl Urtekram sorte belugalinser
1 1/2 gulerod
1 gult løg
2 fed hvidløg
3 spsk Urtekram olivenolie ekstra jomfru
3 spsk Urtekram tomat puree
400 g Urtekram hakkede tomater
1/2 tsk Urtekram sambal oelek
2 1/2 kopper vand
1 Urterkam umami bouillonterning
1 tsk honning
3 spsk hvid balsamicoeddike
Salt og peber
2-3 dl creme fraiche
Dekoration
Friske basilikumblade og 1 kop groft revet parmesan
Fremgangsmåde
Tilsæt beluga linser, tomatpuré, knuste tomater, sambal oelek, vand, bouillonterning, honning og hvid balsamico.
Lad det simre i cirka 25 minutter, indtil linserne har en god konsistens.
Hvis du vil have en løsere konsistens, skal du blande saucen glat og tilsætte vand.
Bland bolognese med creme fraiche.
Smag til med salt, peber og frisk oregano.
Kog spaghettien i henhold til instruktionerne på pakken
Servering
Server bolognese med friskkogt spaghetti, parmesan i skiver og en klat ketchup
Lignende produkter
Tomato Puree
200 g
Olivenolie ekstra jomfru
500 ml
Hakkede tomater
400 g
Bouillon Umami
88 g
Lignende opskrifter
Vego Fried Rice
Kyllingegryde med broccoli og kokosmælk
Rød vego-linsgryde
Tofu & grøntsagsspyd
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent