Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Tofu
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Juice
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Bær- og proteinpulver
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Frokost & aftensmad
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
OM OS
Om os
Vores mærkninger
FAQ
Cookies og GDPR
Nyhedsbrev
Kontakt
DK
SE
DK
NO
EN
DE
FI
Saftige rosin scones
Brød & Bagværk
Serveringer: 8
Ingredienser
Fremgangsmåde
225 g sigtet speltmel
2 tsk. bagepulver
1/4 tsk. havsalt
25 g rørsukker
50 g koldt smør eller kokosolie
1 æg
1 dl skyr
75 g mørke rosiner
Varm ovnen op til 200 grader.
Bland de tørre ingredienser i en skål.
Skær smørret i tern og smuldr det ud i melblandingen.
Bland æg og skyr i en anden skål.
Tilsæt rosinerne i melblandingen og lav en fordybning i midten.
Hæld æggeblandingen i og miks det hurtigt sammen.
Vend dejen forsigtigt ud på et meldrysset bord og form den til en rektangel med en højde på ca. 3-4 cm.
Skær dejen ud i 8 stykker og placér dem på en bageplade med bagepapir.
Bages midt i ovnen i ca. 8 minutter.
Scones skal helst spises samme dag. Nyd dem med smør og evt. abrikosmarmelade og en kop varm te.
Ingredienser
225 g sigtet speltmel
2 tsk. bagepulver
1/4 tsk. havsalt
25 g rørsukker
50 g koldt smør eller kokosolie
1 æg
1 dl skyr
75 g mørke rosiner
Fremgangsmåde
Varm ovnen op til 200 grader.
Bland de tørre ingredienser i en skål.
Skær smørret i tern og smuldr det ud i melblandingen.
Bland æg og skyr i en anden skål.
Tilsæt rosinerne i melblandingen og lav en fordybning i midten.
Hæld æggeblandingen i og miks det hurtigt sammen.
Vend dejen forsigtigt ud på et meldrysset bord og form den til en rektangel med en højde på ca. 3-4 cm.
Skær dejen ud i 8 stykker og placér dem på en bageplade med bagepapir.
Bages midt i ovnen i ca. 8 minutter.
Scones skal helst spises samme dag. Nyd dem med smør og evt. abrikosmarmelade og en kop varm te.
Lignende opskrifter
Glutenfrie pestomuffins
Glutenfri knækbrød
Veganske kanelsnegle med chokolade- og pekanglasur
Luksuriøs vegansk chokoladekage
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent