Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Tofu
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Juice
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Bær- og proteinpulver
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Frokost & aftensmad
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
OM OS
Om os
Vores mærkninger
FAQ
Cookies og GDPR
Nyhedsbrev
Kontakt
DK
SE
DK
NO
EN
DE
FI
Knækbrød med frø og kerner
Brød & Bagværk
Serveringer: 32
Ingredienser
Fremgangsmåde
2 dl havregryn
2 dl sesamfrø
2 dl hørfrø
2 dl solsikkekerner
2 dl græskarkerner
450 g sigtet speltmel
2 tsk. bagepulver
3 tsk. salt
4 dl vand
2 dl olivenolie
Bland alle ingredienserne sammen til en fast dej.
Del dejen op i 2 lige store klumper.
Rul hver klump ud imellem 2 stykker bagepapir med en kagerulle.
Skær med en kniv eller et pizzahjul det antal af knækbrød, du ønsker.
Bages i ovnen ved 180 grader i 10-13 minutter, eller indtil de er gyldne
Ingredienser
2 dl havregryn
2 dl sesamfrø
2 dl hørfrø
2 dl solsikkekerner
2 dl græskarkerner
450 g sigtet speltmel
2 tsk. bagepulver
3 tsk. salt
4 dl vand
2 dl olivenolie
Fremgangsmåde
Bland alle ingredienserne sammen til en fast dej.
Del dejen op i 2 lige store klumper.
Rul hver klump ud imellem 2 stykker bagepapir med en kagerulle.
Skær med en kniv eller et pizzahjul det antal af knækbrød, du ønsker.
Bages i ovnen ved 180 grader i 10-13 minutter, eller indtil de er gyldne
Lignende opskrifter
Glutenfrie pestomuffins
Glutenfri knækbrød
Veganske kanelsnegle med chokolade- og pekanglasur
Luksuriøs vegansk chokoladekage
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent