Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Tofu
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Juice
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Bær- og proteinpulver
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Frokost & aftensmad
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
OM OS
Om os
Vores mærkninger
FAQ
Cookies og GDPR
Nyhedsbrev
Kontakt
DK
SE
DK
NO
EN
DE
FI
Klassisk speltlandbrød
Brød & Bagværk
Serveringer: 1
Ingredienser
Fremgangsmåde
10 g gær
4 dl koldt vand
10 g havsalt
2 spsk. olivenolie
100 g spelt- eller havregryn
500 g sigtet speltmel
Opløs gæren i vand.
Tilsæt resten af ingredienserne.
Rør godt og hæld i en smurt form.
Dæk med et fugtigt klæde og sæt i køleskabet 8-10 timer.
Bag brødet nederst i ovnen ved 200º C i ca. 1 time og 15 min.
Ingredienser
10 g gær
4 dl koldt vand
10 g havsalt
2 spsk. olivenolie
100 g spelt- eller havregryn
500 g sigtet speltmel
Fremgangsmåde
Opløs gæren i vand.
Tilsæt resten af ingredienserne.
Rør godt og hæld i en smurt form.
Dæk med et fugtigt klæde og sæt i køleskabet 8-10 timer.
Bag brødet nederst i ovnen ved 200º C i ca. 1 time og 15 min.
Lignende opskrifter
Glutenfrie pestomuffins
Glutenfri knækbrød
Veganske kanelsnegle med chokolade- og pekanglasur
Luksuriøs vegansk chokoladekage
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent