Du kan selv lave det lækreste knækbrød.Det er glutenfri, crunchy og fyldt med masser af gode før og kerner!
1 dl chiafrø
1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
1,5 dl havregryn
1 tsk havsalt
3 dl vand
Indstil ovnen til 160 ° C. Bland alle ingredienserne i en skål. Læg det til side, og lad det trække i ca. 10-15 minutter - chiafrø og hørfrø absorberer vandet og får en gelélignende konsistens, der binder knækbrødene sammen. Fordel dejen på en bageplade med bagepapir, læg endnu et ark bagepapir over det og rul forsigtigt dejen jævnt. Fjern det øverste papir og bag det først i ovnen i 30 minutter, tag det ud og skær det i 12 lige store stykker med en stor kniv eller pizzaskærer, sæt det derefter tilbage i ovnen og bag i 30 minutter mere eller indtil det er helt tørt og sprødt. Lad afkøle og brække i stykker. Opbevares i en lufttæt beholder.
Ingredienser
1 dl chiafrø
1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
1,5 dl havregryn
1 tsk havsalt
3 dl vand
Fremgangsmåde
Indstil ovnen til 160 ° C. Bland alle ingredienserne i en skål. Læg det til side, og lad det trække i ca. 10-15 minutter - chiafrø og hørfrø absorberer vandet og får en gelélignende konsistens, der binder knækbrødene sammen. Fordel dejen på en bageplade med bagepapir, læg endnu et ark bagepapir over det og rul forsigtigt dejen jævnt. Fjern det øverste papir og bag det først i ovnen i 30 minutter, tag det ud og skær det i 12 lige store stykker med en stor kniv eller pizzaskærer, sæt det derefter tilbage i ovnen og bag i 30 minutter mere eller indtil det er helt tørt og sprødt. Lad afkøle og brække i stykker. Opbevares i en lufttæt beholder.