Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Tofu
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Juice
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Bær- og proteinpulver
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Frokost & aftensmad
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
OM OS
Om os
Vores mærkninger
FAQ
Cookies og GDPR
Nyhedsbrev
Kontakt
DK
SE
DK
NO
EN
DE
FI
Ristede bønner som Sidedish til grydebrød
Hovedret
Serveringer:
Ingredienser
Fremgangsmåde
400 g udblødte og kogte sorte bønner
2 spsk. olivenolie
½ tsk. matchapulver
½ tsk. baobab
Tænd ovnen på 200 grader.
Vend bønner, olivenolie, baobab og matcha sammen.
Kom de marinerede bønner op på en bageplade med bagepapir.
Rist dem i ovnen i 20 minutter.
Afkøles inden servering.
Ingredienser
400 g udblødte og kogte sorte bønner
2 spsk. olivenolie
½ tsk. matchapulver
½ tsk. baobab
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader.
Vend bønner, olivenolie, baobab og matcha sammen.
Kom de marinerede bønner op på en bageplade med bagepapir.
Rist dem i ovnen i 20 minutter.
Afkøles inden servering.
Lignende opskrifter
Tofu & grøntsagsspyd
Tandoori tofu-spyd med urtecreme & fladbrød
Falafelsalat med myntedressing
Spidskålssalat med tahindressing
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent